Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

Kosten

De kosten van een consult bedragen € 90 per uur (€ 22,50 per kwartier).
Per consult reken ik een kwartier extra voor de tijd die ik kwijt ben aan voorbereiding en afronding rondom het gesprek.

De duur van een consult kan variëren, en kan worden aangepast aan je individuele behoefte.
Het is mogelijk een vaste tijd af te spreken, het is ook mogelijk dat wat flexibeler te benaderen, en af te laten hangen van het gesprek, zodat het consult op een logisch aanvoelend moment kan worden beëindigd. Op dat moment wordt bepaald wat de kosten van het consult zijn, waarbij de tijd per kwartier naar boven wordt afgerond.

Meteen na afloop van het consult kun je betalen. Dat kan contant, of via een bankapp op je telefoon, als je die hebt. Je kunt niet pinnen.
Je factuur krijg je daarna per e-mail toegestuurd, of desgewenst op papier mee.

KostenTegemoetkoming in de kosten via je zorgverzekeraar?

Veel ziektekostenverzekeringen geven via de aanvullende verzekering – veelal via de groep ‘alternatieve/complementaire zorg’ – een tegemoetkoming in de kosten van mijn consulten.

Een actueel overzicht van de zorgverzekeraars die mijn consulten gedeeltelijk vergoeden, is te vinden op de website van mijn beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden.

Vraag zo nodig bij je zorgverzekeraar na of deze vergoeding ook in jouw situatie van kracht is. Mogelijk vragen ze dan om mijn AGB-code, die geef ik je op verzoek.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Je bent zelf steeds verantwoordelijk voor het voldoen van de kosten van mijn consulten, ongeacht of je verzekering wel of geen vergoeding biedt.

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode

×