Begeleiding op afstand

Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

E-begeleiding

Woon je te ver weg om een keer of wat naar Wijchen te komen? Of is er een andere reden waarom het lastig of bezwaarlijk is om naar mijn praktijk te komen?
Dan is het misschien ook mogelijk om op afstand hulp te bieden. Hoewel persoonlijk contact vaak het prettigst werkt, omdat dan alle facetten van een contact een rol spelen, zoals de gezichtsuitdrukking, de lichaamshouding, gebaren, geluiden, intonatie van de stem, etc., is het zeker ook mogelijk om begeleiding op afstand te geven, in de vorm van e-therapie, e-relatietherapie of e-mediation.

E-therapie

Bij E-therapie vinden de gesprekken telefonisch en/of via e-mail en/of via Skype of een vergelijkbare dienst plaats. Ook huiswerkopdrachten kunnen deel uitmaken van de therapie. We beginnen met een intakegesprek via telefoon of skype waarin we bespreken wat de reden is voor de therapie en hoe we het praktisch aan zullen pakken.

E-relatietherapie

Bij E-relatietherapie is het wel prettig om driegesprekken te kunnen houden, dus dan wordt het makkelijker om dat via Skype of een vergelijkbare dienst te doen. Het geven van huiswerkopdrachten zal ook onderdeel uitmaken van de therapie. Samen kunnen we onderzoeken wat het beste werkt. We beginnen met een intakegesprek bv. via skype, waarbij we bespreken welke problemen er spelen en hoe we de relatietherapie praktisch aan zullen pakken.

E-mediation

Voor een mediation bij en na echtscheiding ligt het aan wat er moet worden besproken en of er al dan niet geschilpunten zijn hoe we te werk zullen gaan. Ik geef daarbij aan welke informatie ik nodig heb, en via telefonisch contact, via driegesprekken via skype en via e-mail kunnen we tot afspraken komen.

Kosten

De kosten worden hierbij hetzelfde berekend als wanneer de begeleiding in mijn praktijk plaatsvindt: de tijd die ik aan de therapie of mediation besteed, breng ik in rekening. Bij e-therapie en e-mediation werk ik dan wel steeds met vooruitbetaling. Dit kan met een groter bedrag in eens, maar ook met meerdere kleinere bedragen per week of langere periode.

2vennen

Begeleiding aan huis

Desgewenst is het ook mogelijk dat ik een of enkele malen naar je/jullie toe kom. Daarvoor breng ik dan naast de therapiekosten de helft van mijn reistijd en 19 cent per km in rekening.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met me op.

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode