Ervaringen met relatietherapie

Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

Ervaringen na relatietherapie

Hieronder heb ik enkele opmerkingen verzameld die ik van cliënten tijdens of na een traject voor relatietherapie heb mogen ontvangen.
Om privacy-redenen heb ik er geen namen bij vermeld.

regenboog

“Ze laat je goed je verhaal doen en laat de ander daardoor goed nadenken”

“Wat ik niet had willen missen, is hoe je ons zelf tot inzichten liet komen”

“Ze laat je hard werken en dingen die die moeilijk zijn. Maat het werk loont de moeite. Het resultaat is geweldig!”

“Ineke is een prima gesprekspartner waarbij je meteen het gevoel hebt dat alles veilig. Soms meelevend, soms confronterend en soms spiegeltjes voorhoudend en altijd op het juiste moment. Vol levenslessen en zonder te oordelen zet ze aan tot nadenken en zelfreflectie. Kortom, iemand die ik zonder meer aan kan en zal bevelen. Ineke bedankt voor je toewijding.”

“Een ervaring rijker, inzicht gekregen in mezelf en m’n omgeving”

“We zijn er inmiddels samen goed mee bezig en komen er uit. We zijn blij dat we altijd op jou kunnen terugvallen!”

“Ontzettend bedankt voor wat je allemaal hebt gedaan voor ons.”

“We merken dat we van jou heel veel hebben meegekregen waarmee we zelf aan de slag kunnen en waarmee we ons verder kunnen ontwikkelen. En dat gebeurt ook, in heel positieve zin! We maken graag weer een nieuwe afspraak met jou op het moment dat we voelen dat we dat weer nodig hebben. Ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!”

“We hebben veel om over na te denken en nemen daar de tijd voor. Ons eerste bezoek heeft zeker indruk gemaakt.”

“We lachen samen, doen leuke dingen, maken tijd voor elkaar en praten veel! We voelen ons hierbij allebei erg prettig en merken dat onze relatie sterker is dan ooit! Het lijkt wel of we eerst door een diep dal moesten gaan voordat we het weer op konden pakken.”

“We hebben tijdens de paasdagen (en natuurlijk ook daarvoor) goede gesprekken gehad over onszelf en over ons samen. Wij merken dat wij heel veel dingen hebben meegekregen van jou om mee bezig te zijn en in te ontwikkelen. En dat gebeurt ook, in heel positieve zin! Ook namens mijn man ontzettend bedankt voor wat je allemaal al hebt gedaan voor ons!

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode