Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

Kosten

De kosten van een consult bedragen € 90 per uur (€ 22,50 per kwartier).
Per consult reken ik een kwartier extra voor de tijd die ik kwijt ben aan voorbereiding en afronding rondom het gesprek.

De duur van een consult kan variëren, en kan worden aangepast aan je individuele behoefte.
Het is mogelijk een vaste tijd af te spreken, het is ook mogelijk dat wat flexibeler te benaderen, en af te laten hangen van het gesprek, zodat het consult op een logisch aanvoelend moment kan worden beëindigd. Op dat moment wordt bepaald wat de kosten van het consult zijn, waarbij de tijd per kwartier naar boven wordt afgerond.

Meteen na afloop van het consult kun je betalen. Dat kan contant, of via een bankapp op je telefoon, als je die hebt. Je kunt niet pinnen.
Je factuur krijg je op papier mee.

KostenTegemoetkoming in de kosten via je zorgverzekeraar?

Veel ziektekostenverzekeringen geven via de aanvullende verzekering – veelal via de groep ‘alternatieve/complementaire zorg’ – een tegemoetkoming in de kosten van mijn consulten.

Een actueel overzicht van de zorgverzekeraars die mijn consulten gedeeltelijk vergoeden, is te vinden op de website van mijn beroepsvereniging, de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden.

Vraag zo nodig bij je zorgverzekeraar na of deze vergoeding ook in jouw situatie van kracht is. Mogelijk vragen ze dan om mijn AGB-code, die geef ik je op verzoek.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Je bent zelf steeds verantwoordelijk voor het voldoen van de kosten van mijn consulten, ongeacht of je verzekering wel of geen vergoeding biedt.

Kennismaking

Bij de eerste afspraak heb je binnen een half uur ongetwijfeld een indruk van me, op grond waarvan je kunt beslissen wel of niet met mij in zee te willen gaan.

Daarom staat het je vrij om binnen een half uur aan te geven dat je toch liever niet met mij verder wilt en dan ben je me niets verschuldigd, en dan zie ik het als een gratis kennismakingsgesprek.

Blijf je langer, dan breng ik ook het eerste half uur in rekening, omdat het gesprek in wezen al meteen is gestart, tenzij vooraf nadrukkelijk anders is afgesproken.

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode

×