Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

Ervaringen na individuele begeleiding

Hieronder heb ik enkele opmerkingen verzameld die ik van cliënten tijdens of na een traject van individuele begeleiding heb mogen ontvangen over hun ervaringen met individuele therapie bij Mens in Relatie. Om privacy-redenen zijn er geen namen vermeld.

“Fijne gesprekken gevoerd, heeft mij veel gedaan. Door het ook delen van enkele van haar eigen ervaringen zijn mijn ogen geopend dat ik niet alleen ben met deze ervaringen.”

zonsondergang2De assertiviteitstraining die ik gevolgd heb bij Ineke Kuiper heeft mij in korte tijd heel veel opgeleverd in positieve zin. Ik denk hierbij aan: een positiever zelfbeeld, vergroting zelfverzekerdheid, nee durven zeggen en eigen grenzen aangeven. Met de aangeleerde tools aangereikt door Ineke sta ik nu sterker in de uitoefeing van mjn vak, en daardoor voel ik mij kwalitatief verbeterd. L.W.”

“… Kei… super….hartstikke bedankt voor al je bemoeienis en je luisterend oor.
Je hebt iets heel moeilijks een stuk makkelijker gemaakt.
Als ik er weer eens niet uitkom, weet ik je te vinden.”

“… Het is een verademing in heel veel opzichten en dus ben ik je nog altijd dankbaar dat je me geholpen hebt bij het maken van die keuze.”

“… Je weet de juiste vragen te stellen waardoor ik op een andere manier naar de situatie kan kijken.”

“Al enige tijd is Ineke mijn personal coach. In een tijd dat alles me wat te veel werd, ik even niet wist welke kant ik op moest gaan, in de knoop zat, zag ik bij de apotheek een folder van Ineke. Na een bezoek aan haar website heb ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor een eerste gesprek.
Direct ik voelde me op mijn gemak bij Ineke. Ik voelde me begrepen. Dat is nog steeds zo.
In het proces dat we na dat eerste gesprek samen hebben doorlopen, heb ik mezelf teruggevonden, mezelf beter leren kennen en weet ik beter wat ik wel en niet wil. Het luisterende oor dat Ineke mij biedt, de rust en oprechte interesse die ze uitstraalt, vind ik erg fijn. Echter ze helpt me waarschijnlijk nog het meest door de spiegel die ze me telkens voorhoudt. Telkens ben ik weer blij wanneer ik weet dat er weer een afspraak aan komt. Voor mij is dat een soort ijkpunt.
Ik ben erg blij dat Ineke op mijn pad gekomen is en dat wij samen door kuilen en over hobbels nu op een wat vlakkere weg gekomen zijn!”

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode