Durf je het aan: een gratis gesprek zodat jij geen vechtscheiding veroorzaakt?

Therapie Individuele therapie
Relaties Relatietherapie
Echtscheiding Echtscheiding

Gratis gesprek om een vechtscheiding te voorkomen

Je bent op deze pagina gekomen omdat je op de pagina Mediator of Advocaat op de link voor een gratis gesprek hebt geklikt.

Gratis gesprek

VechtscheidingAls dit niet puur uit nieuwsgierigheid was, maar omdat je inderdaad overweegt om een advocaat te zoeken die voor jou het onderste uit de kan gaat halen, die volledig in de vechtstand gaat en die er alles aan gaat doen om er op jouw verzoek voor te zorgen dat je ex zo veel mogelijk spijt gaat krijgen van alles wat jij denkt dat hij/zij jou heeft aangedaan, dan bied ik je graag een gratis gesprek van een uur aan, om dit met je te bespreken.

Want ik ben ervan overtuigd dat hier behalve je advocaat niemand bij gebaat is, ook jij niet. Er brokkelt al genoeg af door een scheiding, en het is belangrijk weer een nieuw leven op te gaan bouwen, en los te laten wat er niet meer is. En dat kan alleen maar echt goed als je niet alleen jezelf, maar ook die ander, die ene persoon die jou zo goed kent, waar je zo veel mee hebt gedeeld, het beste gunt.

Stuur me een e-mail

Dus stuur me via deze link een e-mail en beschrijf daarin je situatie en dat je een gratis gesprek van maximaal één uur wilt om te kijken of ik je op andere gedachten kan brengen. Ik ga de uitdaging graag aan. Jij ook?

Copyright: mensinrelatie.nl

Webdesign: Prode